SEO aanbieding van SEO Voordeel; niet goed = geld terug!

SEO aanbieding

Het wordt tijd om je concurrenten te verslaan. Geen halfbakken werk met wat tekstjes en linkjes, maar serieuze SEO. De tijd van afwachten en hopen op betere posities is voorbij, onderneem NU actie!!!

Wat kost SEO?

SEO kost rond de €800 tot 1200 per maand. De prijs is echter afhankelijk van de soort website en goederen of diensten die je aanbiedt, de branche waarin je werkt en je overige wensen.

Besluit je nu de SEO uit te besteden bij SEO Voordeel dan betaal je slechts € 658,75 per maand, 6 maanden, inclusief linkbuilding! SEO voordeel zonder in te leveren op kwaliteit. Deze prijs geldt voor de volledige duur van de SEO support die je aangaat.

No cure no pay SEO zonder risico

Onze SEO werk is volledig meetbaar en transparant. De duur van de SEO overeenkomst betreft 6 maanden. Blijkt je website na 6 maanden niet te zijn gestegen in Google dan beëindigen we automatisch je SEO campagne en krijg je het reeds betaalde bedrag teruggestort op je bankrekening.

Nemen we jouw klus aan dan zijn we ervan overtuigd dat er flinke positieverbeteringen in Google mogelijk zijn. En mocht het onverhoopt niet lukken dan is het risico volledig voor ons!

SEO aanbieding juni 2024*:

  • € 658,75 per maand niet-goed-geld-terug SEO.
  • Looptijd 6 maanden.
  • Na 6 maanden elke maand eenvoudig opzegbaar.
  • 1 website of webshop gericht op Nederland, België, Duitsland of een nader te bepalen Engelstalig gebied.
  • Websites/ webshops dienen redelijk up-to-date te zijn.
  • Bij positieverbeteringen loopt de overeenkomst ook na 6 maanden door, maar is elke maand eenvoudig per e-mail of telefonisch opzegbaar.
  • Inclusief op maat ingerichte online SEO monitoring en optimalisatie software.
  • Inclusief een linkbuilding pakket van +/- 20 links, minimaal DA/PA 10.
SEO Voordeel

Transparante en meetbare SEO

Omdat we regelmatig vragen krijgen over wat we gaan doen of wat we hebben gedaan, krijg je volledig heldere en inzichtelijke rapporten. Je kunt dit online checken maar ook krijg je elke week duidelijke rapporten per email. Is dan nog niet alles helder, dan staan we klaar voor al je vragen!

Naast je posities, backlinks en bezoekers kun je nog veel meer monitoren. Hieronder de lijst met mogelijkheden.

SEO Voordeel
SEO monitoring, analyse en optimalisatie mogelijkheden

Technische SEO

Tijdens de SEO overeenkomst zorgen we ervoor dat je website technisch perfect in orde is. Hierbij wordt gelet op zaken zoals htaccess, robots.txt, snelheid, cache mogelijkheden, metadata, zoekwoorddichtheid en “proof” woorden, social media accounts en social signals waarbij we voornamelijk letten op Facebook, X en Pinterest.

Wij werken volgens Google’s richtlijnen voor SEO. Hiermee ben je gegarandeerd van een goed gepositioneerde website die voldoet aan alle eisen. Hierbij houden we rekening met de laatste Google algoritme wijzigingen zoals Core Web Vitals.

On page en off page SEO

Maar ook gaan we aan de slag met je linkprofiel, content en content freshness zoals teksten, afbeeldingen en video’s, responsive design etc. Meestal kunnen we zelf je website aanpassen, maar in sommige gevallen, zoals bij op maat gemaakte functionaliteiten, zal je eigen webdesigner er mee aan de slag moeten.

Site audits

De techniek wordt regelmatig getest, tenminste een keer per maand met een (deels) handmatige site audit of SEO scan. De zeer volledige website audits worden je per email toegestuurd. Het is namelijk niet geheel ondenkbaar dat een plug-in, module, extensie of template na verloop van tijd kuren gaat vertonen of dat je zelf een fout maakt in bijvoorbeeld een tekst-link of afbeelding.

Google heeft een hekel aan technische fouten, hierdoor zakt je site in de zoekresultaten. Meestal merk je deze fouten zelf niet op en kunnen ze al je SEO inspanningen teniet doen. Website fouten moeten dus snel worden opgespoord en hersteld.

Content optimalisatie

Is de basis van de website technisch in orde dan gaan we verder met de inhoud of de content. Elke branche, onderwerp, product en website is anders waardoor van te voren niet te zeggen valt wat er moet gebeuren.

In de meeste gevallen betreft het aanpassingen of toevoegingen van de teksten en afbeeldingen. De vernieuwingen worden gemonitord en na gelang het resultaat weer aangepast. We gaan net zolang door totdat je website de hoogst mogelijke posities heeft behaald.

Linkbuilding

Tijdens het optimalisatieproces starten we al snel met linkbuilding. Hiermee krijgt je onsite SEO een goede ondersteuning.

Je krijgt van ons een pakket van +/- 20 links vanaf verschillende domeinen en IP adressen waarmee de waarde of domain authority van je website in Google snel zal stijgen. Dit zorgt meteen voor een flinke positieverbetering van je geoptimaliseerde content.

Meer linkbuilding

Wil je meer links dan kunnen we je hiervoor een linkbuildingpakket op maat aanbieden. Ben je niet geïnteresseerd in onsite SEO maar ben je uitsluitend op zoek naar linkbuilding voor je website? Ook hiervoor hebben uitgebreide, zeer betaalbare mogelijkheden.

*Aan deze pagina zijn geen rechten te ontlenen. Prijzen en voorwaarden kunnen per opdracht verschillen, en op elk moment wijzigen. Geoffreerde prijzen zijn exclusief 21% BTW en hebben een geldigheidsduur van 3 weken.