SEO check nodig?

Wil je weten hoe jouw site ervoor staat als het gaat om SEO? Vinden zoekmachines zoals Google je site interessant en de moeite waard om überhaupt te indexeren, en is hij technisch in orde? Met een SEO check of SEO-scan kom je er snel achter.

Je hebt een mooie website laten maken en hij staat live. Of je hebt een site in opbouw en je wil weten of de webdesigner rekening houdt met SEO. Of erger, je site staat al enkele maanden live maar niemand weet hem te vinden in Google. In al deze gevallen is het sterk aan te raden om een SEO site-check of audit te laten uitvoeren.

Website SEO check op een groot aantal SEO punten

Een website die er leuk of professioneel uitziet is niet per definitie SEO geoptimaliseerd. Gebruik jij voldoende unieke woorden en zoekwoorden? Is je meta-title goed ingevuld? Is de site-structuur in orde en maak je bijvoorbeeld gebruikt van de juiste (json-LD) schema’s?

Zomaar een aantal zaken die snel duidelijk worden bij een uitgebreide SEO-check! De bevindingen van deze check krijg gratis in je mailbox. Besteed je de SEO volledig aan ons uit dan krijg je wekelijks een compleet SEO rapport. Naast de SEO check zie je hierin o.a. ook je backlinks, aantal bezoekers en het belangrijkste de zoekwoorden posities.

SEO Check

Je website of webshop laten controleren op belangrijke punten?