SEO rapport

Laat je de SEO uitvoeren door SEO Voordeel dan krijg je het beste op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Een website met een aantal pagina’s en een paar regels tekst doet tegenwoordig niks meer in Google. Daarom is het altijd aan te raden om te onderzoeken wat SEO voor je website zal gaan doen.

Een SEO check is snel uitgevoerd en daarbij wordt duidelijk wat en hoe er geoptimaliseerd zal moeten worden.

SEO scan met rapport

Een SEO overeenkomst bij SEO Voordeel betekend dat je enkele maanden, of voor onbepaalde tijd SEO krijgt. Meestal starten we met 4-6 maanden. Deze tijd hebben we nodig om te checken hoe het Google algoritme reageert op de wijzigingen aan je website. Maar ondertussen wil je natuurlijk wel weten hoe ver de SEO is gevorderd. Daarom sturen we je elke week (of een periode naar keuze) een SEO rapport per email. De zoekwoorden posities worden hierbij tevens vergeleken met de periode ervoor.

In het SEO rapport staat vermeld wat de posities van dat moment zijn in Google Search en Google Local. Maar ook zie je de uitgebreide SEO scan of audit die we regelmatig uitvoeren, met bijbehorende plussen en minnen. Verder staan in het rapport de belangrijkste punten uit Google Search console en Analytics, Google Mijn Bedrijf en bijvoorbeeld het aantal en soort links die naar je website verwijzen.

Wat staat er in het SEO-rapport?

SEO Voordeel

Actuele zoekwoordenposities vergeleken met de periode ervoor
Aantal en soort inlinks
Nieuwe en verloren links
De belangrijkste data uit Google Search Console, Analytics en Google Mijn Bedrijf
Een volledige site-audit
Data uit koppelingen met social media, blogs, nieuwsbrieven etc

Overzichtelijk en helder

Het SEO-rapport geeft in een oogopslag de belangrijkste ontwikkelingen weer m.b.t. zoekmachine optimalisatie.

5